X Factor dommer på vej tilbage til utro eks
Ville de fleste mænd ikke forsøge at vinde hende her tilbage? Cheryl Cole kan ikke kun synge, hun kan også se godt ud. Hun er måske på vej tilbage til Ashley Cole! Foto: Scanpix, AFP, Leon Neal
Den lækre engelske sangerinde Cheryl Cole er måske ved at tilgive sin dameglade fodboldspillende ekskæreste for utroskab.

Cheryl Cole er mest kendt i Danmark for at forlade sin mand, fodboldspilleren Ashley Cole, fordi han flere gange har været hende utro.

Nu er hun måske så småt ved at tilgive sin dameglade eks. Det skriver Daily Mirror.

Cheryl skulle for tre uger siden have overnattet hos den mørke fodboldspiller i sit tidligere hjem. Der har Ashley Cole nemlig boet siden bruddet mellem de to.

Og Chelsea-spilleren vil gerne vinde sin lækre Cheryl.

"Ashley ønsker at være del af en familie, og han tror Cheryl har det på samme måde. Får de børn sammen vil det gøre forholdet komplet", lyder det fra en kilde tæt på parret.

Og det tyder på, at Cheryl kraftigt overvejer at tilgive.

"Den eneste person i hendes hjerte er Ashley. Han har lovet at gøre alt for at ændre sig, og fortæller hende konstant, hvor højt han elsker hende," siger en af Cheryls venner til sitet.

Cheryl blev kendt i England, da hun 2002 vandt Popstars som en del af en pigegruppe. I dag er hun gået solo og optrådte i det danske X Factor program forrige gang, det blev sendt. I England er hun dommer i det populære talentshow.

Kilde: Daily Mirror