Bitterfissen vold-sviner Tina Lund
Tina Lund får den vilde sviner af Bitterfissen. Arkiv Foto: Scacnpix, Reuters, CAREN FIROUZ
Den kendte og meget frembrusende blogger Bitterfissen Bethany har nu fundet sig et nyt offer at håne, og denne gang er det Tina Lund.

Med den altid skrappe blogger Bitterfissen bag tastaturet, er der ingen kendte, der kan vide sig sikre. De må blot bide negle og vente til det næste sure opstød kommer.

Og nu er det så gået ud over den blonde ride-babe Tina Lund.

"Tina Spejlblank Lund. Den ultimativt snotdumme, medieliderlige, blonde gås af en triviel ridepige med sponsorerede rober har af en eller anden årsag hidtil undgået Bethanys fabelagtige mundtøj og skarpe pen. Men det skal være slut."

Og bloggeren fortsætter:

"For er der nogen, jeg ikke magter, så er det kraftederstejlme da nedturskosten Tina Lund og hendes mindst lige så blanke partner, Allan for-mange-hovedstød Nielsen. Og der er nok at tage fat på," skriver Bitterfissen Bethany på sin blog.

Og her stopper det ikke.

"Tina Lund er endnu en af de gæs, som går under kategorien babe. Uden at være det. Ret skal dog være ret, for Lund kunne skam være en flot pige. Fast ridepigerøv, kønt fjæs og jeg skal komme efter dig. Det er hun bare ikke. Som ZangenSinken kommer hun under kategorien: Ordinær."

Bethany er også irriteret over, at Tina Lund er "spejlblank".

"Simpelthen så stupid og hysterisk irriterende at høre på. Man orker jo kraftedemig ikke hendes evindelige, overgearede kaglen. Gad vide om hun er født sådan, eller om hun bare er faldet af hesten tilpas mange gange? Og landet på hovedet. Uden hjelm."

Bitterfissen har tidligere vendt sin vrede pen mod sangeren Medina og skuespilleren Julie Zangenberg, der er kæreste med fodboldspilleren Nicklas Bendtner.

Kilde: Bitterfissen Bethany