Kendis-par på røven i desperat pengejagt
Drømmen om et rigtigt prinsessebryllup koster dyrt, og derfor er Tina Lunds gældsramte kæreste igang med skaffe sponsorater. Foto: Scacnpix, Reuters, CAREN FIROUZ
Hestepigen Tina Lunds kommende mand, den tidligere fodboldspiller Allan Nielsen, skylder 53 millioner kroner væk.

Om få uger skal rideprinsessen Tina Lund og den tidligere målkonge på grønsværen Allan Nielsen holde storstilet bryllup over tre dage på et slot.

Men nu viser det sig, at den kongelige version af et kendispar muligvis er kommet til at skure lidt for meget op for bryllupsambitionerne.

Hestepigens kommende mand er nemlig økonomisk på spanden. Hans to selskaber, Ejendomsselskabet af 15/12 2003 Aps og Anpartsselskabet af 19.08 2003, har en samlet gæld på over 53,5 millioner kroner, skriver B.T.

Derfor har parret i jagten på finanser kontaktet ugebladene Se og Hør og Billed-Bladet og tilbudt dem rettighederne til deres bryllupsbilleder for 75.000 kroner.

"Det er korrekt, at vi har fået en venlig forespørgsel, men vi har pænt takket nej," siger Se og Hørs ansvarshavende redaktør Kim Hemmingsen til B.T.

Ungersvende skal dog ikke sætte forhåbningerne op om, at den slunkne kasse betyder, at hestepigen dukker op med numsen bar. Tina Lund har allerede afsløret, at brudekjolen af modeskaberen Lasse Spangenberg er sikret - gennem sponsorater, vel at mærke.

Ifølge Ekstra Bladet kæmper Allan Nielsen også med at skaffe flere sponsoraftaler med leverandører.

Brylluppet står til at finde sted 20. august på Næsbyholm Slot på Fyn.

Kilde: B.T og Ekstra Bladet