Bent Hansen må opgive pensionistdrømme
"Alle de planer, vi har lavet, bliver lige pludselig slået i stykker. Det er bestemt ubehageligt og ærgerligt," lyder det fra Bent Hansen. Foto: www.socialdemokraterne.dk
Den 63-årige regionsformand Bent Hansen havde drømt om en pensionisttilværelse med sine elskede normannsgraner på sin gård ved Kjellerup.

Bent Hansen smager nu sin egen medicin.

Den 63-årige formand for Danske Regioner og regionsrådsformand i Region Midtjylland har selv været med til at ekspropriere. Nu er han selv nødt til at flytte, skriver jp.dk.

Det er højspændingsledninger, der er skyld i, at Bent Hansen må flytte fra sin firlængede gård ved Kjellerup

"Jeg har jo selv været ude at ekspropriere flere gange til at lave blandt andet sygehuse, så hvis der er nogen, der ikke kan tillade sig at skælde ud, så er det mig," siger han til Jyllands-Posten.

Bent Hansen havde regnet med, at tiden som pensionist skulle gå med at passe de 80.000 træer, han selv har plantet i det midtjyske. Alligevel er han ikke bitter.

"Sådan skulle det ikke være, men udover at det er rigtig ærgerligt, så er der ingen bitterhed overhovedet," siger Bent Hansen, der har indgået en frivillig aftale med elselskabet.

Så efter 40 år i Kjellerup flytter han og konen til Højbjerg i Aarhus for at være tættere på børn og børnebørn.