Bendtners klub vil have ny angriber
Det går bedre for Niclas Bendtner på landsholdet end det gør for Sunderland. Foto: Lars Poulsen / POLFOTO
Suinderland afslører nu, at de leder efter ny angriber, efter holdet endnu en gang måtte gå fra banen uden at have scoret.

Sunderland lejede før sæsonen Niclas Bendtner i Arsenal i håb om, at han kunne score mål på stribe for den nordengelske Preemier Legue klub.

Men efter at holdet i går spillede 0-0 hjemme mod Wigan, erkender manager Steve Bruce nu overfor goal.com, at klubben mangler angribere, der kan score mål.

"I det store og hele er jeg tilfreds med vores præstation udover, at vi ikke fik scoret. Hvis vi ser tilbage kan vi se, at det har været vores akilleshæl," siger han og fortsætter,

"Så vi bliver nødt til at søge videre efter den rette angriber. Selvfølgelig må vi det. Det er mit job at få klubben til at bevæge sig fremad," siger han

Niclas Bendtner er lejet i Arsenal for resten af sæsonen, men har selv sagt, at han ikke ønsker at tage tilbage til London-klubben.

Steve Bruce har for nylig udtrykt ønske om at beholde den danske angriber, men har også erkendt, at det bliver svært, da klubben ikke kan matche Bendtners ambitioner og at spille europæisk fodbold.

Sunderland er i øjeblikket nummer 15 i Premier League og har kun scoret 14 mål i 12 kampe. Til sammenligning har førerholdet Manchester City scoret 42.