Bendtner anholdt for hærværk i England
Landsholdsangriberen er blevet anholdt. Foto: Lars Krabbe / POLFOTO
Han og holdkammeraten Lee Catermole er blevet anholdt for hærværk i den engelske by Newcastle. Bendtner er løsladt mod kaution.

Nicklas Bendtner er blevet anholdt for hærværk sammen med sin holdkammerat Lee Catermole i den engelske by Newcastle.

Ifølge chroniclelive.co.uk begik de to fodboldspillere hærværk mod en række biler på en gade lige uden for Newcastles hjemmebane St. James. Hærværket fandt sted den 6. december ved 22-tiden kort efter, at Sunderland havde tabt 2-1 til Wolverhampton.

"Politiet kan bekræfte, at to 23-årige blev anholdt i går efter politiet havde haft dem til afhøring over hærværket. Begge er løsladt mod kaution," oplyser en talskvinde for politiet ifølge chroniclelive.co.uk.

Politiet ser overvågningskameraer igennem for at finde ud af, hvor mange biler hærværket gik ud over. Ind til videre er der mindst tale om tre.

Nicklas Bendtner har en lang række sager bag sig, som har tegnet et negativt billede af ham i medierne. Landsholdsspilleren spiller til daglig for Sunderland, som ligger i nærheden af Newcastle, og har tidligere udtalt følgende om skiftet til den nordengelske klub.

"På den måde er det perfekt, at livet her i Nordengland ikke kan sammenlignes med livet i London, for jeg har brug for en ny begyndelse. En ny klub, en ny rolle - og et nyt afsæt for at komme videre med karrieren. Det er vigtigt for mig at ændre nogle ting, for jeg har en del at arbejde med personligt. Det gælder både mentalt og fysisk," sagde Nicklas Bendtner til sporten.dk den 2. oktober i år.

Kilde: chroniclelive.co.uk