Barfoed kendte til Samuelsens rockerbetaling
Lars Barfoed fik medarbejdere i Justitsministeriet til at hjælpe Anders Samuelsen med at kontakte politiet. Foto: www.larsbarfoed.dk
Formanden for De Konservative blev som daværende justitsminister kontaktet af Anders Samuelsen om en nærtstående persons narkogæld.

Daværende justitsminister Lars Barfoed (K) hjalp Liberal Alliance-lederen Anders Samuelsen med at tage kontakt til politiet om en nærtstående persons narkogæld.

Det oplyser Det Konservative Folkepartis pressetjeneste søndag formiddag, efter det er kommet frem, at Samuelsen betalte op til 20.000 kroner til Hells Angels for en person i sin nære omgangskreds.

"Jeg kan bekræfte, at Anders Samuelsen kontaktede mig som justitsminister og orienterede om, at en ham nærtstående person havde et problem i forhold til det kriminelle miljø," udtaler Lars Barfoed.

Han fik derefter sit ministerium til at hjælpe Anders Samuelsen med at kontakte politiet.

"Via Justitsministeriets departement blev der formidlet en kontakt mellem Anders Samuelsen og ledelsen i Sydøstjyllands Politi med henblik på at yde politimæssig bistand til at håndtere situationen. Jeg har ikke kendskab til sagens videre forløb derfra," udtaler Samuelsen.