Badmintonduo er stolt efter OL-bronze
Joachim Fischer og Christinna Pedersen er stolte af, at de fik vendt skuffelsen fra semifinalen til OL-bronze.

Der er stor stolthed hos den danske mixeddouble i badminton Joachim Fischer og Christinna Pedersen, efter at de fredag vandt bronzekampen ved OL i London.

Danskerne formåede at rejse sig fra torsdagens tætte nederlag i semifinalen, og de vandt sikkert 21-12, 21-12 over indoneserne Tontowi Ahmad og Liliyana Natsir i Wembley Arena.

- Lige nu er vi stolte, siger 33-årige Joachim Fischer, som ofte har været plaget af skader i knæet.

- Jeg har haft to operationer de sidste to-tre år. Jeg var ikke kommet tilbage uden Christinna og Lars (landstræner Lars Uhre) og uden mine venner og familie, siger han.

Joachim Fischer var meget skuffet efter semifinalenederlaget til de kinesiske verdensmestre, Zhang Nan og Zhao Yunlei, men han og makkeren fik med en imponerende koncentreret indsats sat sig på kampen mod indoneserne.

Bitterheden fra nederlaget sad dog endnu i Fischer, men han brugte den konstruktivt.

- Jeg havde lyst til fuldstændig at smadre bolden, når jeg fik den. Jeg fik ødelagt de ketsjere, jeg skulle, i går, men heldigvis var der stadig lidt tilbage i armen, siger han.

Parret har på grund af Joachim Fischers skader og alder svært ved at sige, hvor længe de kan fortsætte med at spille sammen.

- Vi kan ikke sige, at vi spiller fire år mere. For hvis især Joachims krop siger stop, så stopper vi, siger 26-årige Christinna Pedersen.

/ritzau/