Avis: Laudrup nu klar til landstræner-job

Michael Laudrup kan muligvis være på vej mod andre job - heriblandt landstræner-jobbet, når hans kontrakt med Mallorca udløber.
Michael Laudrups dage hos Mallorca-klubben synes nu talte. Derfor spås han af nogen at skulle være på vej i jobbet som landstræner.
Michael Laudrups dage hos Mallorca-klubben synes nu talte. Derfor spås han af nogen at skulle være på vej i jobbet som landstræner. Foto: AP/POLFOTO / POLFOTO

Michael Laudrups dage på Mallorca er talte. Det ser nemlig ikke ud til, at fodboldikonet får forlænget sin trænerkontrakt med Mallorca, når den udløber næste sommer.

I følge Ekstra Bladet har Laudrups magtfulde hovedfjende i klubben, sportsdirektør Lorenzo Serra Ferrer, halvvejs truffet en beslutning om, at Laudrup skal ud af vagten.

Avisens kilder på ferieøen siger, at direktøren ligefrem håber på, at Laudrup og Mallorca vil få dårlige resultater, som kan begrunde en hurtig fyring.

Rygtet skulle gælde, selvom det vil blive dyrt for Mallorca at fyre Laudrup i utide, og det nok vil koste to trænerlønninger samtidig for klubben.

I følge avisens oplysninger har Ferrer allerede efter første kamp, som Mallorca i øvrigt vandt, taget kontakt til Joaquin Caparros, som har en fortid som træner i Sevilla og Athletic Bilbao, men som aktuelt er uden arbejde efter at være blevet fyret af Neuchatel Xamax efter kun seks uger i den schweiziske klub.

Laudrup har kastet sig selv i klinch med sportsdirektøren, da han tordnede mod klubbens seneste transfer ved et pressemøde. Ferrer kan som sportsdirektør alene beslutte, at kontrakten ikke skal forlænges, men det kræver dog opbakning fra resten af ledelsen, hvis det skal ske før tid.

Dette scenarie baner, i følge Ekstra Bladet, vejen for, at Michael Laudrup kan overtage posten som dansk landstræner, når Morten Olsen stopper senest efter EM-slutrunden.

Kilde: Ekstra Bladet

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.