Arsenalmanager: Henry vender hjem
Henry vender hjem efter fire års fravær fra hjerteklubben Arsenal. Han skiftede i år 2007 til Barcelona. Foto: Fabian Bimmer / POLFOTO
Nu er det sikkert og vist. En af tidernes største fodboldikoner i Premier League, Thierry Henry, vender hjem til hjerteklubben Arsenal.

Arsenalfans verden over jubler, efter den fortabte søn Thierry Henry nu vender hjem til Londonklubben.

Arsenalmanager Arsene Wenger bekræfter nu officielt, at den franske legende har valgt sin tidligere klub som midlertidig arbejdsplads.

I de kommende to måneder vil Thierry Henry igen tørne ud i den røde trøje. Det sker på en lejekontrakt, mens den amerikanske fodboldliga Major League Soccer holder vinterpause.

"Det er ideelt, at han kommer ind og hjælper os i to måneder. Han har erfaringen og kvaliteten. Han kender klubben og kan hjælpe de andre spillere både på og uden for banen," udtaler Arsene Wenger til The Telegraph.

Thierry Henry er en af de største stjerner i Arsenals historie. Franskmanden spillede for Londonklubben fra 1999 til 2007. I perioden scorede han 226 mål i 369 kampe.

Arsene Wenger har jagtet en vikar til angrebet, fordi flere spillere skal spille med om mesterskaberne i Afrika. Og manageren er glad for, at det netop blev den fortabte søn, der vendte hjem.

"Han er et fantastisk talent og en meget intelligent mand, det kan kun være positivt for klubben," siger manageren til den engelske avis.

Thierry Henry opnåede stjernestatus, da han med 30 mål blev topscorer i Premier League i sæsonen 2003/2004. Arsenal vandt mesterskabet som ubesejret.

Kilde:The Telegraph