Arsenal henter angrebshelt tilbage
Næste modstander for Thierry Henry kan blive Fullham. Sidst han mødte dem, scorede han fire gange. Foto: Fabian Bimmer / POLFOTO
Feteret franskmand skal sparke Arsenal tilbage i mesterskabskampen.

Ingen har scoret flere mål for Arsenal end den franske superangriber Thierry Henry. Den tidligere landsholdsspiller skal ikke pakke den helt store kuffert, når han skifter New York ud med London.

Lejeaftalen løber kun til udgangen af februar, hvor den amerikanske sæson starter igen og Henry atter skal tørne ud for New York Red Bulls.

I sine 370 kampe for Arsenal har Henry scoret 226 mål, så det er med glæde, at landsmanden i trænersædet, Arsene Wenger, ka byde ham velkommen hjem.

"Jeg er meget glad. Det var mit ønske, og det var Thierrys ønske. Vi har Thierry i januar og februar måned, og jeg er sikker på, at han i disse to måneder vil være et stort aktiv for holdet, både i omklædningsrummet og på banen. Han bliver en stor hjælp for holdet," siger Arsene Wenger til klubbens hjemmeside.

Angriberen, der siden november har holdt formen ved lige i London, ser frem til at hjælpe sin klub.

"For at være ærlig er det lidt uvirkeligt, men når det handler om Arsenal, vil jeg altid lade hjertet tale. Jeg kommer ikke for at være en helt eller for at bevise noget. Jeg kommer bare for at hjælpe," udtaler Thierry Henry.

Kilde: arsenal.com