Anklage: Politibetjent sms-krænkede kvinde

En betjent fra Sjælland er blevet sigtet for at misbruge sin stilling og for blufærdighedskrænkelse.
Betjenten sendte angiveligt sms'er og billeder med seksuelt indhold til en kvinde, som han havde mødt vis sit job. Arkivfoto.
Betjenten sendte angiveligt sms'er og billeder med seksuelt indhold til en kvinde, som han havde mødt vis sit job. Arkivfoto. Foto: FLINDT MOGENS/Polfoto

En politimand fra Sjælland er blevet sigtet for at sende sms-beskeder og billeder med et seksuelt indhold til en kvinde, som han kom i kontakt med via sit arbejde.

Det oplyser Den Uafhængige Politiklagemyndighed torsdag i en pressemeddelelse.

- Polititjenestemanden mistænkes for fra sin mobiltelefon at have sendt flere sms-beskeder og billeder af seksuel karakter til en kvinde, som polititjenestemanden havde en tjenstlig relation til, hedder det i pressemeddelelsen.

Sigtelsen mod politimanden lyder på misbrug af sin stilling og blufærdighedskrænkelse. Han er afhørt i sagen og nægter sig skyldig.

Når Den Uafhængige Politiklagemyndighed har afsluttet efterforskningen, vil sagen blive videresendt til Statsadvokaten i København, som derefter beslutter, om der skal rejses tiltale mod betjenten og dermed stille ham for retten.

Ifølge Ekstra Bladet skulle det dreje sig om en betjent, der har deltaget i efterforskningen af en større narkosag, og kvinden er angiveligt partner til en af de mistænkte i sagen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.