Angriber: Nej tak til en million om ugen
Didier Drogba går nu benhårdt efter at sikre sig i alderdommen. De senere år har han kun tjent godt 52 millioner kroner årligt. Foto: Kirsty Wigglesworth/AP / POLFOTO
Chelseas topangriber Didier Drogba vil nu forlade sin klub gennem syv år for at at jagte pengene.

En kontraktforlængelse på ét år til en beskeden ugeløn på over én million kroner. Det er nok et tilbud, de færreste vil takke nej til, når chefen kommer med tilbuddet.

Men 120.000 engelske pund om ugen i 52 uger er tilsyneladende ikke nok for Chelseas 33-årige topangriber Didier Drogba, der har takket nej til tilbuddet.

"Didier har sagt nej til kontraktilbuddet på en forlængelse på et år med Chelsea. Tilbuddet passer os ikke," siger den bomstærke angriber fra Elfenbenskystens agent Thierno Seydi til The Sun.

Didier Drogba har tilsyneladende et forbrug, der vil give det fleste åndenød. Ifølge agenten jagter angriberen nu en kontrakt, der giver nok i lønposen til at betale regningerne.

"Didier har intet at bevise som spiller. Han vil spille der, hvor der er flest penge. Det kan være USA, Rusland, Qatar eller et sted i Asien. Når først du når op i trediverne, må du skifte den klub, hvor du er sikker på at kunne betale dine regninger," siger agenten til det engelske medie.

Didier Drogba skiftede til Chelsea fra Marsielle i 2004. Han har siden scoret over 100 mål i cirka 200 kampe for den stenrige London-klub.

Kilde:The Sun