Ajax-boss lover ny aftale til Boilesen
Landsholdet kan forhåbentlig snart byde et af de største forsvarstalenter i dansk fodbold velkomme tilbage. Foto: POLFOTO/Kim Agersten / POLFOTO
Den danske komet på venstreback har først kontraktudløb om halvandet år, men hans hollandske klub vil allerede nu forlænge samarbejdet.

Fast mand i Ajax Amsterdam og spilletid på landsholdet. Unge Nicolai Boilesen har allerede opnået meget i sin karriere.

De seneste måneder har han været smadret af en skade, men alligevel er den hollandske klub brandvarme på tanken om at forlænge samarbejdet.

Den 19-årige venstreback har først kontraktudløb i sommeren 2013, men allerede nu lover klubbens tekniske direktør en ny kontrakt.

"Jeg har haft seriøse snakke med Nicolais agent og far. Jeg har i store linjer forklaret, hvad der er muligt for Ajax. Boilesen er en god spiller med et stort potentiale, og vi skal se på hans nuværende kontrakt," siger teknisk direktør Danny Blind til den hollandske avis De Telegraaf ifølge tipsbladet.dk.

Nicolai Boilesen skiftede i 2010 fra Brøndby til den hollandske storklub, hvor han blev holdkammerat med Christian Eriksen.

Han blev fast mand på klubholdet, men har fået spoleret de seneste måneder af en muskelskade. Det er blevet til to landskampe for den unge spiller.

Kilde:Tipsbladet.dk