10-årigs voldtægtsmand sigtet i nok en sag
Drengen var allerede sigtet for at stå bag voldtægten af en kun 10-årig pige i Gullestrup i Midtjylland. Foto: Googlemaps
En 16-årig dreng er sigtet for et voldtægtsforsøg mod en 18-årig kvinde i Herning. I forvejen var han sigtet for voldtægt af en 10-årig.

Den 16-årige dreng, der i forvejen var sigtet for voldtægt af en kun 10-årig pige i Gullestrup, er nu mistænkt for endnu et overgreb.

Det skriver Herning Folkeblad.

Det er dna på et cigaretskod, der får politiet til at kæde voldtægten i Gullestrup sammen med et voldtægtsforsøg i Herning i oktober.

"Der er rejst sigtelse mod ham for forsøg på voldtægt og anden kønslig omgang end samleje," siger vicepolitiinspektør Michael Kjeldgaard, efterforskningsleder fra Midt- og Vestjyllands Politi til lokalavisen.

Den 16-årige dreng blev anholdt d. 25. november, og har siddet varetægtsfængslet siden. Han nægter sig skyldig.

Natten mellem d. 22. og 23. oktober hævder en 18-årig kvinde fra Herning, at hun blev hevet ned i en trappeskakt og forsøgt voldtaget.

Drengen anerkender, at de to befandt sig i trappeskaten på det givne tidspunkt, men ifølge Michael Kjeldgaard påstår drengen, at de var enige om at være sammen.

Kilde: Herning Folkeblad