RYANAIR: DISCOUNT I LUFTEN

Ryanair starter flyvninger før planlagt

Ryanair kunne i dag afsløre, at de starter flyvninger fra København allerede den 18. marts - mere end en uge før ellers planlagt.
Ryanair kunne i dag afsløre, at de starter flyvninger fra København allerede den 18. marts.
Ryanair kunne i dag afsløre, at de starter flyvninger fra København allerede den 18. marts. Scanpix

Lavprisselskabet Ryanair begynder at flyve fra Københavns Lufthavn allerede den. 18. marts. Altså mere end en uge før ellers planlagt.

Det fortæller kommerciel direktør i Ryanair, David O'Brien, på et pressemøde i København torsdag:

- Vi vil nu annoncere vores 8. rute fra København. Vi begynder at flyve fra København allerede 18. marts i stedet for 26. marts, siger David O'Brien og kalder den massive mediedækning af sagen for "mærkværdig".

Læs også: Vi vil IKKE indgå overenskomst

Dublin er den ottende offentliggjorte destination, som rejsende med Ryanair kan flyve til fra København.Foruden Dublin vil Ryanair flyve fra København til Bruxelles, London, Madrid, Milano, Rom, Stockholm og Madrid.

- Ud over den nye rute til Dublin 18. marts vil vores flyvninger ikke være anderledes end i Air France. Der bliver ikke noget hysteri med, at vi ikke kan få brændstof op.

3000 billige billetter

Det irske lavprisselskab, der til marts åbner flyvninger til og fra Københavns Lufthavn, er kendt for at tilbyde lave lønninger og barske ansættelsesvilkår til deres ansatte og har hidtil afvist at forhandle overenskomst med den danske fagbevægelse. LO modsvar har været at slæbe selskabet i Arbejdsretten.

Læs også: Piloter frygter for sikkerhed: Her er deres barske hverdag

- 18. marts begynder vi flyvninger fra København. Fra nu af (klokken 11, red.) og tre timer frem vil sætte 3000 flysæder til salg for 0,3 euro altså to kroner fra og til Dublin for at fejre vores 30 års jubilæum.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.