Buschauffør gennembanket: Reddet af passager

Buschaufføren Eric kalder sine to redningskvinders indsats for 'fantastisk,' efter han blev gennemtævet med flasker, sparket og truet med en kniv af tre voldsmænd.
Colourbox

Da Eric G. efter endt arbejdsdag, som altid var i færd med at køre bussen i garage, blev han pludseligt overfaldet af tre ukendte mænd. Det skriver Jyllands Posten.

"De råbte "Sorte svin, du er død! Vi dræber dig!" Jeg vidste, at hvis jeg faldt om, var jeg færdig. Så jeg blev stående, selv om jeg var meget svimmel," fortæller Eric G.

Til al held kom to kvindelige passagerer fra en anden bus ham til undsætning.

"Det er fantastisk, at to kvindelige passagerer var modige nok til at forsvare mig mod de voldsmænd, der bare gik amok på mig. De reddede mit liv," siger buschaufføren, som er ked af, han ikke fik sagt tak for hjælpen.

Overvågningen var i stykker

De tre gerningsmænd bliver højest sansynligt ikke stillet til ansvar for det meningsløse overfald.

Overvågningen, der netop er sat op for chaufførernes sikkerhed, virkede nemlig ikke.

Pressechef for Arriva, Martin Wex, erkender at det ikke er godt nok.

"Det er noget rigtigt hø, for det gør jo desværre, at det bliver så meget sværere for politiet at opklare, hvem der står bag overfaldet. Chaufføren har stor ret til at være vred over, at overvågningen ikke virkede, det er der ingen tvivl om - det ville jeg også være," siger han.

Det er heller ikke første gang, Eric bliver overfaldet på jobbet. Han har tidligere fået brækket sine fingre med et jernrør, hvorefter han var sygemeldt i 2 måneder.

Kilde: Jyllands-posten.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.