Winehouse havde lir for millioner

Poprock-stjernen Amy Winehouses dødsbo er gjort op. Hun efterlader værdier for over 17 millioner kroner.
Hun nåede til tops som rockstjerne, men forlod os i en ganske ung alder. Whinehouse døde, som mange andre rockstjerner som 27-årig.
Hun nåede til tops som rockstjerne, men forlod os i en ganske ung alder. Whinehouse døde, som mange andre rockstjerner som 27-årig. Foto: YUI MOK / POLFOTO

Boet efter Amy Winehouse er gjort op, og det viser sig, at hun efterlod værdier for over to millioner pund, cirka 17 millioner kroner.

Selvom sangerinden levede et liv på kanten, viser opgørelsen over boet, at hun ikke kastede om sig med pengene, som man måske skulle tro.

Det skriver gossip-sitet Starpulse.

Amy Winehouse, som døde 23. juli i år, havde mange af sine penge i virksomheder og fast ejendom. En god sjat af millionerne lå i de to selskaber Cherry Westfield og CW Touring, som henholdsvis er værdisat til to millioner engelske pund, og lidt over 8.000 pund.

Udover alle herlighederne ejede Winehouse også en lejlighed i London-bydelen Camden.

Det er endnu ikke klarlagt, hvad Amy Whinehouse døde af. Men med sin tidlige død i en alder af 27 år, skrev hun sig ind i den lange række af rockstjerner som døde med samme alder blandt andre Jim Morrison fra The Doors og Kurt Cobain fra Nirvana.

Kilde: Starpulse

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.