Folkekær kok i tragisk trafikuheld
Tv-kokken Lars Dietrichsen mistede fredag kone og søn i en ulykke på de tyske motorveje. Han selv og parrets to-årige datter slap kvæstede fra ulykken. Foto: Colourbox
Det var en af Danmarks tv-kokke, der sad bag rattet i weekendens dødsulykke på de tyske motorveje.

Danskerne kender ham fra Go' Morgen Danmark, hvor han frisk og morgenglad har tryllet med ingredienserne. Men i fredags blev tv-kokken Lars Dietrichsens liv vendt op og ned, da han mistede kone og barn i en trafikulykke i Tyskland.
Det skriver Ekstra Bladet.

Lars Dietrichsen kolliderede med en lastbil på motorvejen syd for Kassel. Ulykken kostede hans kone, Sanne, og parrets fem-årige dreng, Valdemar, livet. Lars Dietrichsen og hans to-årige datter, Mathilde, slap fra ulykken med kvæstelser.

Det tyske politi valgte i weekenden at sigte tv-kokken for uagtsomt manddrab på konen og sønnen, samt uagtsom legemsbeskadigelse mod datteren. Sigtelsen går på, at Lars Dietrichsen skulle have været uopmærksom under kørslen.

"Tysk politi har spekuleret i, om Lars havde kørt hele natten og var for træt til at køre forsvarligt. Fra familien ved jeg imidlertid, at Lars og hans familie havde overnattet på et hotel i området. De havde kun kørt en halv times tid, da ulykken skete," siger en af Lars Dietrichsens nære venner til Ekstra Bladet.

Familien driver et hotel i Sydfrankrig og var på vej hjem til Roskilde, da ulykken skete. Lars Dietrichsen har indtil videre nægtet at udtale sig til politiet.

Kilde: Ekstra Bladet