Wammen i kondom-reklame
Det er uvist, om Nicolai Wammen kan se det sjove i at optræde i kondom-reklamer. Foto: wammen.dk
Kondom-sælger driller europaminister Nicolai Wammen (S) i ny reklame.

"Undgå en Nicolai Wammen-smutter og stå med en graviditet dagen efter".

Sådan lyder sloganet fra præventionsfirmaet Kondomaten, der laver tykt grin med Nicolai Wammen (S) og hans nyfødte søn i en ny reklame for kondomer.

Reklamen kommer umiddelbart efter, at den nyudnævnte europaminister i går overraskede det meste af Danmark ved at indrømme, at han for tre uger siden fik en lille søn med S-partifællen Julie Rademacher, som han ikke er kæreste med.

Ifølge Morten Vadskjær, medejer af Kondomaten, var Wammens nyfødte "svipser" en gylden mulighed for at få lidt opmærksomhed.

"Der sker jo ikke så meget i kondomverdenen, så det er bare om at udnytte de muligheder, der kommer. Og den her lå lige til højrebenet," griner medejeren over for Newspaq.

Og reklamestuntet har tilsyneladende virket for Kondomaten, der blandt andet sælger kondomer og glidecreme online.

"Vi har haft mellem 15-20 gange så meget trafik på siden, som vi plejer, og vi har også kunnet mærke på handlen, at vi har lavet lidt sjov og ballade," fortæller Morten Vadskjær til Newspaq.

I reklamen fra Kondomaten, der også bruger kongelige fødselsdage til at sælge "Royal"-udgaver af de små gummihylstre, lyder det endvidere, at man kan få 18 kondomer for 99 kroner, for "så skulle der være nok til de næste partifester på rød stue.

Se reklamen her

Wammen har ikke ønsket at kommentere hverken reklame eller søn over for Se og Hør.

Kilde: Se og Hør