Voldsomme dræber-skovbrande hærger i Texas
I staten Texas hærger adskillige skovbrande efter den værste tørke i et halvt århundrede, og stærke vinde gør slukningsarbejdet vanskeligt. Foto: Polfoto, (AP Photo/Austin American-Statesman, Jay Janner) / POLFOTO
Brandmænd i det sydøstlige Texas kæmper i øjeblikket for at slukke de mange skovbrande, der indtil nu har kostet to mennesker livet.

I staten Texas hærger adskillige skovbrande efter den værste tørke i et halvt århundrede, og stærke vinde gør slukningsarbejdet yderst vanskeligt for brandmændene.

Ilden har fat i et rekordstort areal på 3,5 millioner hektar, hvilket cirka svare til et areal på størrelse med Connecticut.

Og det ødelæggende og dræbende ild har indtil videre dræbt en mor og hendes 18-måneder gamle barn, da flammerne opslugte deres hjem søndag nær Gladewater. Samtidig er omkring 500 huse brændt ned til grunden, skriver CNN.

Texas guvernør Rick Perry har afbrudt sin præsidentkampagne for at følge situationen, og han er forfærdet over situationen

"Vi har en lang vej foran os, før flammerne er under kontrol. Jeg har set en række store brande i mit liv, men den her er den værste, jeg nogensinde har set," siger Rick Perry.

Kilde: CNN