VKO forlader forhandlinger om forhadt skat

Oppositionen har forladt forhandlingerne, der har til sigte at afskaffe multimedieslatten. Kravene fra regeringen blev for store, siger V.
Selvom Venstre ikke er glade for skatter, så forlader de alligevel forhandlinger om at afskaffe multimedieskatten sammen med Konservative og DF.
Selvom Venstre ikke er glade for skatter, så forlader de alligevel forhandlinger om at afskaffe multimedieskatten sammen med Konservative og DF. Foto: Colourbox

Hvis eller når multimedieskatten bliver afskaffet, så bliver det uden stemmer fra Venstre, Konservative og Dansk Folkeparti.

Alle tre partier har nemlig lige forladt forhandlingerne, som har til mål at afskaffe multimedieskatten.

Det bekræfter Venstres skatteordfører Torsten Schack Pedersen overfor Newspaq.

"Det er korrekt, at vi har forladt forhandlingerne. Finansieringen vi blev præsenteret for, kunne vi ikke bruge til noget," siger han

De ting som Venstre ikke ville være med til, var et bredt spektrum af øgede afgifter, fortæller han.

"Ekstra beskatning på pensioner, afskaffelse af medarbejderaktier, en afgiftsstigning på is. Og så synes vi ikke, at forslaget om at lave en ny fri telefonbeskatning virkede attraktivt nok," siger Torsten Schack Pedersen.

Han vurderer, at det vil være skadeligt for folk, der sparer op til pension, og ødelæggende for aktiekulturen i Danmark. Og det vil Venstre ikke lægge stemmer til, fastslår han.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.