Vinokourov fortryder karrierestop
Der skal gang i Alexandre Vinokourovs cykel igen. Han dropper pensionen og hopper i Astana-dragten igen i 2012. Foto: Colourbox
Alexandre Vinokourov vil alligevel vente med at gå på pension. Den 38-årige cykelrytter vender tilbage på vejene i 2012.

Han havde ellers bebudet et karrierestop, men nu har Alexandre Vinokourov fortrudt og meddeler, at han kører igen i 2012.

Vinokourov måtte i år brat forlade Tour de France, da han styrtede på niende etape og skadede sit lårben.

Men den kasakstanske rytter har altså ikke mistet modet og lysten til cykelsporten, for han er klar til at hjælpe sit hold Astana også næste år. Det skriver Cycling News.

"Jeg vil cykle for at vise, at jeg er en "fighter". Jeg er ikke én, der giver så nemt op," siger Vinokourov.

Rytteren er dog ikke tilfreds med den måde, han er blevet behandlet på.

"Jeg skabte Astana-holdet i 2006 med mit lands regering, men siden mit styrt i Tour'en har jeg følt, at nogle mennesker kun har en tanke: At få mig af vejen. Jeg har opdaget en del siden juli. Jeg har ikke haft et eneste besøg af min nye manager, mens jeg har kommet mig, kun mine sande venner har været hos mig," siger Vinokourov.

Alexandre Vinokourov er 38 år, men er altså ikke på vej på pension. Han har planer om at køre Lombardiet Rundt for at bevise, at hans karriere ikke er slut.

Kilde: Cykling News