Vild med dans-vinder har sagt op som sosu for at bokse: Jeg vender tilbage til faget

Den professionelle bokser og tidligere 'Vild med dans'-vinder Sarah Mahfoud er ikke færdig med sosu-arbejdet, selvom hun har sagt jobbet op for at bokse.
Sarah Mahfoud vandt sidste år TV2's talentshow 'Vild med dans', og har sidenhen arbejdet hårdt som sosu-assistent og professionel bokser.
Sarah Mahfoud vandt sidste år TV2's talentshow 'Vild med dans', og har sidenhen arbejdet hårdt som sosu-assistent og professionel bokser. Foto: Scanpix/arkiv/Henning Bagger

- Jeg elsker mit arbejde som sosu!

Sådan lød det fra den professionelle bokser og tidligere 'Vild med dans'-vinder, Sarah Mahfoud, da Avisen.dk snakkede med hende sidste år.

Og selvom glæden for at arbejde som sosu-assistent stadig er intakt, har en anden interesse nu overtaget Sarah Mahfouds tid og begejstring.

Hun har for nyligt valgt at fokusere benhårdt på boksekarrieren, hvilket har betydet et farvel til sine kolleger i Hørsholm Hjemmepleje.

- Jeg er ikke mindre glad for arbejdet som sosu-assistent, men det kræver også noget at tage på arbejde og skulle være på og imødekommende, når boksningen fylder så meget for tiden. Jeg vil give boksningen en ordentlig chance nu, siger Sarah Mahfoud.

"Jeg vil tilbage igen"

Bokseeventyret betyder dog ikke, at Sarah Mahfoud helt har kastet håndklædet i ringen som sosu-assistent. 

I dag er hun ansat i et vikarbureau, hvor hun kan tage ledige vagter som hjemmehjælper, der passer bedre ind i den træningsmættede kalender. Men hun savner stadig hverdagen som hjemmehjælper, fortæller hun: 

- Når jeg er færdig med at bokse, vil jeg gerne tilbage i faget igen. Jeg har stadig mål og ting, jeg gerne vil i mit arbejde. Måske vil jeg tilbage på skolebænken og læse til sygeplejerske, når jeg har tid engang, siger Sarah Mahfoud.

Hun regner ikke med, at det bliver det sidste, hun ser til Hørsholm Hjemmepleje.

- Jeg kommer til at savne mine gamle kollegaer, og de borgere jeg har haft som en del af min hverdag. Men jeg har da også fået lov til stadig at stikke hovedet forbi, for de synes jo, det har været sjovt at følge mig i fjernsynet, og de kan godt forstå, jeg har valgt at fokusere på boksningen, siger Sarah Mahfoud.

 

Foto: Marie Hein Plum

Skal stadig tidligt op

En tidspresset kalender er heller ikke noget nyt for den 27-årige bokser.

Da hun deltog i Vild med dans sidste år, betød sosu-arbejdet, at hun skulle møde i hjemmeplejen klokken 6.30 hver morgen.

Der hjalp hun de første ældre op af sengen og gav dem deres insulinindsprøjtninger, hvorefter hun efter arbejde skiftede om til træningstøj for at mødes med sin daværende dansepartner Morten Kjeldgaard til tre timers intensiv træning. 

Det ser dog ikke ud til, at afskeden med hjemmeplejen betyder, at Sarah Mahfoud nu kan sove længe om morgenen. Hun træner to gange dagligt, hvor træningen ofte begynder klokken 7 hver morgen.

- Det er et eventyr, jeg er i gang med her og nu, så selvom det er hårdt, passer det mig fint, siger Sarah Mahfoud.

Vild med boksning

Sarah Mahmoud blev for alvor danmarkskendt, da hun vandt 'Vild med dans', og tiden som dansedronning har stadig en særlig betydning for Sarah Mahfoud. 

I fredags sad hun klar på tilskuerrækkerne til premieren på danseshowet, hvor hendes gamle partner Morten Kjeldgaard denne gang blev ledsaget af skuespiller Iben Hjejle.

- Det var sjovt at se Iben og Morten, og jeg glæder mig til at følge med i det og heppe på dem. Det er jo en pigedrøm med de flotte kjoler og dansen, men boksning er nu engang det, jeg er bedst til, siger hun.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.