Blogindlæg Vil blå blok have flere udenlandske arbejdere til Danmark?
Blå blok vil have flere udenlandske arbejdere til Danmark, skal de bruges som løntrykkere?

Tidligere Forbundsformand for 3F og SID, bestyrelsesformand forArbejdernes Landsbank og Pension Danmark. Dertil kommer række andre tillidshverv i fagbevægelsen igennem mere end 35 år.

Trods en ihærdig indsats her i valgkampen, er der stadigvæk centrale spørgsmål partierne i blå blok ikke har villet give klare svar på.

Det er ikke redeligt, at man på den måde skjuler sine reelle hensigter, og arbejder med en skjult dagsorden overfor danskerne, og det er overhovedet ikke i orden, at man bliver vred, når der igen og igen stilles spørgsmål til emner, man selv har smidt ind i valgkampen.

Blå blok siger, det skal kunne betale sig at arbejde. Og da det jo ikke er lønnen der skal sættes op, hvor meget skal dagpenge, kontanthjælp og andre sociale ydelser så sættes ned?

Blå blok vil fjerne knap 100.000 stillinger indenfor det offentlige, hvem skal frygte at blive fyret?

Blå blok lover massive skattelettelser, hvem i Danmark kommer til at betale for, at de velhavende skal betale mindre i skat.

Blå blok vil have flere udenlandske arbejdere til Danmark, skal de bruges som løntrykkere?

Venstre og Dansk folkeparti fremsatte i 2012 forslag i Folketinget, b 92, der skulle gøre det ulovlig for Fagforeningerne, at konflikte, hvis der var en landsdækkende overenskomst i virksomheden, og da man ikke kan forskelsbehandle indenfor EU, ville konsekvensen være, at syd- og østeuropæiske virksomheder, med en overenskomst i hånden fra hjemlandet, kunne arbejde til de lave lønninger de har, uden fagbevægelsen kunne gribe ind.Kommer det beslutningsforslag op igen, hvis blå blok vinder?

Blå blok taler meget om nulvækst, hvordan skal velfærdssamfundet så hænge sammen og hvor mange skal fyres?

Blå blok har ikke fremlagt nogen sammenhængende økonomisk politik, der giver svaret på, hvordan Blå bloks dramatiske forandringer vil påvirke dagligdagen for den enkelte lønmodtager, for os ganske almindelige danskere.

Det vil være at spille hasard med fremtiden, at sætte et kryds ved de blå i morgen.
Sidst de var i regering satte de alt over styr, og sikrede ikke vor økonomi i de år det gik godt, så vi havde noget at stå imod med her i Danmark.

Den nuværende regering har, på trods af det fallitbo de overtog, skabt vækst og beskæftigelse og tro på fremtiden.

Valget er ikke svært, stem for et ordentligt samfund, hvor fællesskabet og ikke egoismen, er i centrum.

Slip ikke spøgelserne fri.

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

via Listen To News