V-profil frustreret over smadret valgplakat
Dette foto lagde folketingskandidat Karsten Lauritzen (V) i går ud på sin Twitter-profil. Foto: Karsten Lauritzen (V), Twitter
Flere politikere har i valgkampens første dage fået smadret valgplakater. Venstres integrations- og udviklingsordfører er sidste i flokken.

I Nordjylland, hvor Karsten Lauritzen (V) stiller op, hænger hans valgplakater tæt. Men i går var flere af dem blevet hevet ned og revet itu.

Venstrepolitikeren ærgrer sig på Twitter over hærværket på valgplakaterne og har lagt fotos op.

"Desværre er et par af mine valgplakater blevet udsat for hærværk, men vi har heldigvis flere i baghånden," skriver han og slutter med et ":-)".

Karsten Lauritzen er ikke den første, som har fået ødelagt sine plakater. I valgkampens første dage har flere folketingskandidater oplevet smadrede valgplakater.

For få dage siden blev folketingskandidat Yildiz Akdogans (S) valgplakater i den københavnske bydel Tingbjerg overklæbet med religiøs propaganda.

Kandidater fra Liberal Alliance har også meldt om hærværk på deres plakater.

Karsten Lauritzen er Venstres integrations- og udviklingsordfører. Han blev valgt ind i Folketinget for første gang i 2007 og har tidligere været landsformand i Venstres Ungdom.