Ung mor skifter navn - igen
Den 20-årige reality-stjerne tager hul på et nyt kapitel i sit farverige liv med et navneskift. Foto: SBS TV/Jakob Mydtskov
Reality-moren Malou Stella sløjfer dele af sit navn, fordi hun ikke vil forbindes med tv-serien De Unge Mødre. Nu vil hun være pop-stjerne.

Kært barn har mange navne. Og det samme gælder åbenbart også for unge mødre.

Hvert fald hvis man hedder Malou Stella og blev landskendt for sin medvirken i Kanal 4-programmet 'De Unge Mødre'.

I starten af serien hed den unge mor således Stella Navarana Rasmussen, men kort efter valgte hun at tilføje et Malou foran.

Og nu tager hun så navneforandring igen. Det skriver Starlounge.

Den unge mor til sønnen Tino satser nemlig på en karriere som popsanger, og i den forbindelse har hun valgt at sløjfe dele af sit navn, da hun ikke længere ønsker at blive forbundet til reality-serien.

"Derfor vil jeg heller ikke kaldes for Malou Stella længere. Nu vil jeg bare gerne hedde Malou Navarana eller bare Malou," fortæller hun til Starlounge.

Den 20-årige Malou blev i sidste uge færdig med indspilningen af sin debutsingle, som hun forventer, at produceren lægger sidste hånd på i denne uge.

"Min producer er rigtig glad - han havde ikke forventet, at der kom en, der kan synge. Både min manager og producer synes, det er så godt, at de vil have samarbejdet skal fortsætte i mange år endnu," siger reality-stjernen til Starlounge.

Kilde: Starlounge