Tysk rapper brækker kvindenæse i Playboypalæ
En fest i Playboypalæet endte med en brækket næse. Offeret lægger nu sag an mod gerningsmanden, og alle dem der lod ham komme med til festen. Foto: Scanpix, Reuters, Tyrone Siu
Festen i Playboypalæet endte brat for en kvindelig gæst, da hun blev slået midt i ansigtet af en tysk rapper. Nu sagsøger hun alle.

Festerne i Playboypalæet forbindes som regel med løssluppenhed, men en tysk rapper gav tilsyneladende lidt for meget slip på hæmningerne, da han blev inviteret til drengerøvenes paradis på jord.

Rapperen Xatar, eller Giwar Hajabi, brækkede en kvindes næse, og hun har nu lagt sag an mod alle parter, skriver TMZ.

Xatar væltede i 2009 ukontrollabel og stangstiv rundt på dansegulvet til en reklamefest for drikken 'Stander', og på et tidspunkt væltede han ind i en kvinde ved Alessandra Mendes og hendes veninde. De stod bare og passede sig selv, hævder Alessandra Mendes i det anklageskrift, hun i sidste uge indgav i retten i Los Angeles.

Mendes siger, at hun bad rapperen om at lade dem være, hvilket fik tyskeren til først at skubbe til hende og trække hende i håret, hvorefter han trådte hende over tæerne og slog hende på næsen.

Af indlysende årsager hiver hun Xatar i retten, men Alessandro Mendes har yderligere valgt at lægge sag an mod Playboy, firmaet bag Stander og festarrangørerne.

Xatar blev nemlig indbudt til festen, selv om han "havde et kendt rygte for drukken, ukontrollabel, og stridsom og voldelig adfærd", som Mendes formulerer det.

Mendes understreger, at hun selv er 1,62 m. høj og vejer 54 kilo, mens Xatar er 20 cm. højere (1,82) og vejer det dobbelte.

Kilde: TMZ