Brystbombe griner af tævede p-vagter
Linse Kessler kan godt se det sjove i, at p.vagter er blevet overfaldet med køller. Arkivfoto Foto: Scanpix, Nils Meilvang
Linse Kessler har selv tævet en p-vagt med en halv liter Faxe Kondi.

Der er ingen tvivl om, at den storbarmede Linse Kessler hader p-vagter og deres bøder, så kølleoverfaldet på p-vagterne ved Christiania har i den grad moret hende.

"Det er nok ikke nogen hemmelighed, at jeg hader p-vagter mere end nogle andre. Jeg ved godt, at det ikke er sjovt - og folk røg på hospitalet, men jeg kunne sgu ikke lade være med at grine lidt," siger Linse Kessler til Ekstra Bladet.

Den blonde babe med Nordeuropas største frontparti synes dog ikke, det er okay at slå på piger.

"Man skal jo være ordentlig, så et eller andet sted er det ikke i orden. At mænd slår på kvinder, står jeg ikke helt inde for. Men hvis vi ser bort fra det, så synes jeg sgu, at det er meget fedt, lyder det fra brystbomben, der selv fået flere domme for vold mod parkeringsvagter," siger hun.

"Jeg tævede p-vagt med en halv liter Faxe Kondi," fortæller Linse Kessler.

"Jeg har det sådan her med en p-vagt: Hvis jeg holder et sted foran en port. Ude midt på vejen. Eller hvor jeg virkelig er til gene, så kan jeg godt forstå, at jeg får en bøde. For jeg har fået mange berettigede bøder. Og der brokker jeg mig ikke. Jeg siger nok bøsse eller betonlebbe," siger Linse Kessler.

"Men hvis jeg ser, at de står med et målebånd. Så letter hatten bare på mig. Jeg kan slet ikke styre det. Jeg går fuldstændig i sort over det."

Centerchef Anders Møller for Center for Parkering har ingen kommentarer til Linses hån, da han mener det er for lavt.

Kilde: Ekstra Bladet