Trist Pia Allerslev: Jeg skal skilles
Pia Allerslev fortalte i går på Facebook, at hun skal skilles. I går var også etårsdagen for terror-handlingerne i København, og Allerslev deltog i mindehøjtideligheden.  Foto: Scanpix
Borgmesteren er flyttet fra sin mand.

For Pia Allerslev blev årets Valentinsdag en vemodig og sikkert også en ganske svær en af slagsen. Den københavnke borgmester meldte nemlig på dagen ud, at hun er flyttet fra sin mand Christian Simonsen.

"Jeg har derfor truffet den vildt svære beslutning at blive skilt fra Christian, og jeg er derfor flyttet ud af vores hus i Vanløse. Det er på ingen måder nemt eller rart for nogen, hverken voksne eller børn, men vi forsøger at hjælpe hinanden så godt, som vi kan," skrev den københavnske børne- og ungdomsborgmester i går på Facebook.

Parret har været gift i over ti år og har sammen børnene Freja og Valdemar. 

Pia Allerslev er valgt for Venstre, og hun er kendt som en smilende og umiddelbar politiker, der i 2011 deltog i 'Vild med dans' og i den forbindelse fik tilnavnet 'sexborgmesteren' af de kulørte blade, fordi hun tog sig ganske godt ud på skærmen.

“What happend to perfect – what happend to us?" synger Lukas Graham så smukt. Den sang har jeg lyttet til flere gange,...

Posted by Pia Allerslev on Sunday, February 14, 2016
 

Pia Allerslev og Christian Simonsen, mens de stadigvæk var sammen. Foto: Scanpix ARKIV