Travoltas hemmelige homo-eventyr afsløret

I seks år var de to mænd kærester - mens John Travolta udadtil dannede par med en kvinde.
Travoltas kone Kelly Preston skal ikke bare vogte sig for kvindelige konkurrenter.
Travoltas kone Kelly Preston skal ikke bare vogte sig for kvindelige konkurrenter. Foto: Colourbox

Det begyndte med en romantisk middag og rigeligt med rødvin. Så tilbød John Travolta en privat massage, og efter en hed nat blev den nu 62-årige pilot Doug Gotterba og Grease-stjernen kærester.

Forholdet har været holdt hemmeligt i 30 år, men nu fortæller manden, der dengang arbejdede som Travoltas private pilot, hvordan de to mænd i årevis tog på ferier og spiste middage sammen i skjul.

- John betragtede mig som sin kæreste, og bag lukkede døre kyssede han mig og sagde: Jeg elsker dig, Doug, fortæller skuespillerens tidligere medarbejder ifølge Se og Hør.

Samtidig var Travolta kærester med skuespillerkollegaen Brooke Shields - men to forhold var slet ikke nok for den 27-årige stjerne, der dengang var på toppen af sin karriere.

- John var umættelig, og jeg vidste, at han havde mange andre elskere ved siden af. Nogle af dem havde jeg hørt om, andre fortalte han mig selv om, husker piloten.

Forholdet sluttede i 1986, fordi John Travoltas fantasier om at prøve en trekant og filme parrets lagengymastik blev for meget for hans elsker.

Doug Goterba er i øvrigt ikke den eneste, der hævder at være hoppet i kanen med kendissen. Travolta har for tiden flere sexchikanesager hængende over hovedet, fordi blandt andet tidligere massører har følt sig krænket af Hollywood-stjernen.

Kilde: Se og Hør

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.