To københavnske motorveje stadig lukket

Skybruddet lørdag aften spærrer fortsat flere motorveje i Hovedstandsområdet.
Der er igen fri passage på Holbækmotorvejen mellem Folehaven og frakørsel 1, Hvidovre. To andre indfaldsmotorveje er dog spærret i begge retninger.
Der er igen fri passage på Holbækmotorvejen mellem Folehaven og frakørsel 1, Hvidovre. To andre indfaldsmotorveje er dog spærret i begge retninger. Foto: Mogens Flindt / POLFOTO

Det voldsomme skybrud lørdag aften har ikke kun sat kloakker på overarbejde og kældre under vand. Vandmasserne har også spærret flere af motorvejene i Hovedstadsområdet.

To vigtige indfaldsmotorveje er stadig lukket i begge retninger.

Det drejer sig om Helsingørmotorvejen, der er spærret mellem frakørsel 3 Kildegårdsvej og Hans Knudsens Plads ved Ryparken Station.

Amager­motorvejen er ligeledes spærret mellem frakørsel 25 Vallensbæk S og frakørsel 21 Avedøre Holme i begge retninger, oplyser trafikken.dk.

Politiet er på stederne og omdirigerer trafikken. Vejdirektoratet arbejder på at få vandet væk fra kørebanerne, så trafikanter igen kan komme nemt og sikkert frem.

Også togdriften er stadig uregelmæssig.

Til gengæld er der igen fri passage på Holbækmotorvejen mellem Folehaven og frakørsel 1, Hvidovre.

Udover København blev Kalundborg hårdest ramt af de enorme vandmasser fra oven. Begge steder fandt der i aftes over 100 millimeter regn på få timer.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.