Tissede i bukserne af ambassadørens møgfald

Arbejdsliv
Bølgerne går højt på Danmarks ambassade i Beijing. (Foto: Foto: www.colourbox.com)

Den danske ambassadør i Kina, Friis Arne Petersen, har fået en skriftlig advarsel efter at have givet en ansat et møgfald.

Han er berygtet for at være en hård chef, der elsker at være frygtet.

Men i oktober 2010 gik Danmarks ambassadør i Kina, Friis Arne Petersen, over stregen, hvilket har kostet ham en skriftlig advarsel fra Udenrigsmininsteriet, skriver B.T.

En yngre dansk administrativ medarbejder havde i strid med en aftale uddelt billetter til Caroline Wozniackis kampe i China Open til sine egne venner. Det skulle han ikke have gjort, og han fik efterfølgende et så voldsomt møgfald af sin chef, at han tissede i bukserne.

"Sommetider har jeg nået mange resultater, men jeg er ikke perfekt," siger Friis Arne Petersen om sin hårde ledelsesstil til B.T.

Det er ifølge B.T. ikke første gang, at ambassadørens hårdhændede behandling har skabt problemer, og medarbejderens efterfølgende klage er muligvis kun en medvirkende årsag til den skriftlige advarsel.

Offeret for ambassadørens vrede bærer ikke nag i dag.

"Friis Arne Petersen og jeg selv har i dag et fint forhold og kan snakke sammen på venskabelig vis. Hændelsen har derfor ikke haft nogle personlige konsekvenser, og jeg er i dag kommet fint videre med mit liv," skriver den unavngivne medarbejder til B.T.

Kilde: B.T.

Nyheder

Ældre ægtepar for vild

i en uge:

Levede af bær og

muddervand