Tillidsmand beskyldt for at tage af kassen

Nicolas Fischer fra HK/Luftfart beskyldes sammen med to andre for at have snuppet flere hundrede tusind kroner fra medlemskassen.
Formanden for HK/Luftfart beskyldes for at have taget af medlemskassen.
Formanden for HK/Luftfart beskyldes for at have taget af medlemskassen. Foto: Claus Lunde/POLFOTO/arkiv / POLFOTO

Formanden for de HK-ansatte i Københavns Lufthavn, Nicolas Fischer, bliver beskyldt for at have taget af medlemskassen.

Ifølge en fortrolig revisionsrapport, som Ekstra Bladet er kommet i besiddelse af, beskyldes tillidsmanden for at have taget flere hundrede kroner med sig ud af fagforeningen. Det skulle være sket blot fem dage før, han den 17. august i år røg ud af HK/Luftfart efter en mistillidsafstemning.

Nicolas Fischer er sammen med to andre tillidsfolk under beskydning i rapporten, som er bestilt af den nye ledelse i fagforeningen. En rapport der beskriver flere problematiske sager.

Ifølge den skulle Nicolas Fischer og foreningens daværende kasserer blandt andet så sent som den 12. august have overført 625.000 kroner til en københavnsk advokat. De penge er fordelt på tre klientkonti, der tilhører Nicolas Fischer, kassereren og en tredje tillidsmand, der nu også er fyret fra sin post.

Kasseren beskyldes også for at have tømt og solgt inventar fra en af foreningens sommerhuse og puttet de godt 16.000 kroner i egen lomme. Ligesom kasseren skulle have hævet mere end 30.000 kroner kontant med et hævekort, der tilhører foreningen.

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at komme i kontakt med Nicolas Fischer, der sammen med de to andre fyrede tillidsfolk på det skarpeste afviser, at de har gjort noget forkert.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.