Thomas Bjørn vinder efter dramatisk omspil
Thomas Bjørn var med helt fremme igennem hele turneringen. Nu håber han, at formen er god nok til at komme på Ryder Cup-holdet i 2012. Foto: Polfoto, (AP Photo/Lynne Cameron/PA Wire)
Fem spillere skulle ud i omspil om sejren efter sidste runde af Johnnie Walker Championship.

Der var usædvanligt trængt i toppen, da Johnnie Walker Championship sluttede søndag. Fem spillere var nemlig 11 slag under par og måtte i omspil. Deriblandt danske Thomas Bjørn, som var med helt fremme under hele turneringen.

Efter hvert omspil røg en spiller af i svinget, indtil kun Thomas Bjørn og sydafrikanske George Coetzee stod tilbage i femte omspil.

Sejren indbringer Thomas Bjørn 2.243.000 kroner. Derudover kan han se frem til et pænt avancement på verdensranglisten, hvor han pt. er nr. 70.

Dermed viser Thomas Bjørn topform før udtagelsen til Ryder Cup-holdet 2012. Han har tidligere repræsenteret Europa i den prestigefyldte turnering mod USA og håber, at han får chancen igen.

Der har tidligere været rygter om, at Bjørn skulle blive kaptajn for 2014 Ryder Cup-holdet, men det lyder lige lovlig optimistisk i danskerens ører.

"Om tre år er jeg bare 43 år, og man kan argumentere for, at det er lidt tidligt at blive kaptajn i den alder," siger han til sporten.dk.

I alt tre danskere var med i weekendens finalerunder. Anders Hansen sluttede på en delt 31. plads, mens Thomas Nørret måtte tage til takke med en delt 44. plads.

Kilde: sporten.dk