Tårerne fik frit løb til ridepigens bryllup

Tina Lund kunne ikke holde tårerne tilbage, da hun sagde ja til Allan Nielsen i Næsby Kirke.
I dag må hestene undvære Tina Lunds søde blikke. De er nemlig gemt til Allan Nielsen, der bliver hendes ægtemand i eftermiddagdag.
I dag må hestene undvære Tina Lunds søde blikke. De er nemlig gemt til Allan Nielsen, der bliver hendes ægtemand i eftermiddagdag. Foto: TV 2 / DANMARK

Der var dømt ægte eventyrbryllup i Næsby Kirke, da Danmarks ridepige nummer et, Tina Lund, i dag sagde ja til tidligere fodboldspiller Allan Nielsen under stor pomp og pragt.

Tina Lund ankom i en stor, smuk brudekjole, som hendes mor også er blevet gift i. Selvfølgelig blev rideprinsessen kørt til kirken i hestevogn.

Og der var både tårer, latter og vilde klapsalver under selve vielsen.

Oven i hatten, var der et par overraskelser fra tilskuerrækkerne.

Nellie Ettison fra The Antonelli Orchestra rejste sig pludseligt og sang "Kvinde min". Og X-Factor-vinder Linda Andrews kom også på benene og sang "Den jeg elsker".

Til at slutte med kom også Klaus Kristensen og Andy Roder i sangstemning og sang "Oh happy day" for de overraskede gæster i kirken.

Det storslåede bryllup er sat til at koste hele 200.000 kroner.

Det beløb kan ses som en anelse overraskende, da de to turtelduer har ellers været nok igennem på den økonomiske front i år.

Allan Nielsen skylder omtrent 53 millioner i sit firma, og Tina Lund har store problemer med at få sit stutteri til at løbe rundt, fordi hun mangler sponsorer.

Det sætter dog ikke en stopper for, at ridepigen nu har fået sit drømmebryllup.

Ceremonien startede klokken 13 i Næsby Kirke, og gæsterne skal bagefter til reception på Næsbyholm Slot, hvor der vil være stor middag og overnatning med efterfølgende brunch.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.