Sygeplejersker afviser facebook-misbrug
Undersøgelsen af internetforbruget på Hvidovre Hospital kan misforstås, forklarer talsmand for sygeplejerskerne. Foto: Colourbox
Når de ansatte bruger ca. 4.000 timer på nettet om måneden, behøver det ikke være et problem, lyder det fra sygeplejerskerne.

En undersøgelse af de ansattes internetforbrug på Hvidovre Hospital har vist, at de 3.400 ansatte bruger næsten 4.000 timer på nettet om måneden.

Men det behøver ikke være et problem, siger kredsformand for sygeplejerskerne i Hovedstaden, sygeplejerske Vibeke Westh.

"Jeg vil gerne stille spørgsmålstegn ved, hvad den undersøgelse reelt har vist," siger Vibeke West, som ikke er sikker på, at undersøgelsen afspejler det faktiske internet-forbrug.

En ansat kan eksempelvis logge på facebook, hvorefter vedkommende forlader den tændte computer, og så står den bare og tæller timer uden at være i brug, mener hun.

Undersøgelsen viser, at det især er facebook, netmedier og netdating, som tiltrækker de ansattes opmærksomhed, men Vibeke Westh peger på, at de ansatte også besøger andre hjemmesider.

"Det fremgår også af undersøgelsen, at det er ikke kun dating og facebook, så jeg tænker, at man bruger google til også at undersøge noget fagligt," siger Vibeke Westh, som understreger, at hendes faggruppe kun er en blandt mange med netadgang på Hvidovre Hospital.

Vicedirektør på Hvidovrve Hospital, har skrevet en besked til hospitalets ansatte, hvori han opfordrer dem til at være opmærksomme på deres netforbrug.