Syge Glen adopterer hjemløs kat: En uge efter sker dette
Først reddede Glen en hjemløs kat. En uge efter reddede den ham. Katten på billedet er dog ikke den omtalte kat. Foto: Scanpix/Modelfoto
En alvorligt syg mand redder en lille, sort kat. Det kommer han ikke til at fortryde.

En alvorligt syg mands historie om hans lille hitte-kat er blevet et stort hit på sociale medier. Katten har nemlig reddet sin ejer flere gange, skriver blandt andet Huffington Post.

Amerikanske Glen Schallman lider af en sjælden, alvorlig hjernesygdom, som ofte giver ham anfald. Hvis han får dem, mens han sover, kan de være livsfarlige, idet hans vejrtrækning kan stoppe og han kan blive kvalt.

Glen Schallman har altid været glad for katte, og besluttede for få uger siden at adoptere en hjemløs kat fra et dyreinternat. Han faldt med det samme for den smukke, kulsorte Blake - en fem måneder gammel killing, som har været udsat for vanrøgt af sin tidligere ejer.

- Jeg tog ham op og holdt ham, og han kyssede min pande og spandt, fortæller Glen Schallman til The Dodo.

Så Glen Schallman adopterede Blake - og det kom han ikke til at fortryde. Kun en uge efter, at katten var flyttet ind, reddede den nemlig hans liv. Glen Schallman fik et anfald, mens han sov, og var sandsynligvis ikke vågnet, hvis ikke Blake havde bidt ham hårdt i storetåen.

Den firbenede helt har generelt en sjette sans hvad angår Glen Schallmans sygdom. Når han er på vej til at få et anfald, prikker Blake til ham med poten, så han kan nå at sætte sig eller lægge sig ned.

Den søde historie er blevet delt flittigt på Facebook, både af det dyreinternat, som Blake kommer fra, og af Glen Schallman selv.

My little Hero!

Opslået af Glen B Schallman på 5. februar 2016