Storm vil kaste trampoliner som frisbees
Trampoliner som denne vil flyve rundt i luften, hvis de ikke er fæstnet ordentligt, advarer meteorolog. Foto: Colourbox.com
Efterårsstorm med orkanstyrke rammer søndag eftermiddag. Havetrampoliner vil flyve om ørene, hvis de ikke står fast, advarer meteorolog.

Vindstød med orkanstyrke blæser Danmark omkuld søndag, og de mange havetrampoliner vil flyve som frisbee'er.

Sådan lyder advarslen fra meteorolog Anders Brandt fra TV 2 Vejret, dagen før stormen rammer landet.

"Der står stadig rigtig mange havetrampoliner derude, og de bliver løftet meget let til vejrs og flyve langt som kæmpefrisbe'er. Det kan være livsfarligt, når de kommer flyvende over fra naboen," siger han til Newspaq.

Allerede i aften og nat kommer stormens lillebror til Danmark, hvor vi kan få vindstød med stormstyrke. Det er dog det rene vand ved siden af søndagsstormen, som kan sende livsfarlige ting gennem luften.

"Vi får vindstød op til orkanstyrke, og de værste rammer Nordjylland henover middag. Derfra går det nedover Kattegat til Sjælland og Bornholm," fortæller Anders Brandt.

Derfor skal danskerne sørge for at spænde haveting fast. Det vigtigste er dog er sætte løse genstande ind.

"Vi forventer vindstød på mere end 32 meter per sekund, og der kan komme en del regn samtidig," siger han og satser på, at vinden vinder over regnen, når familien skal tale om vejret.

Hvis det ikke regner for meget, kan november i år blive den mest tørre november målt nogensinde.