STILLINGSOPSLAG: Digital avisredaktion søger to barselsvikarer

Danmark

To spændende vikar-stillinger som henholdsvis digital redaktionssekretær og som ansvarlig for sociale medier på Kristeligt Dagblads digitale medier

Kristeligt Dagblad går fortsat mod strømmen. Højere oplag, større udbredelse på alle platforme og god økonomi. Hver måned besøger omkring 700.000 brugere avisens digitale univers, der ligesom avisen bidrager til oplysning og debat inden for kerneområder som tro, etik, kultur, historie og eksistens.

Kristeligt Dagblads digitale redaktion arbejder hele tiden på at forny og udvikle den digitale formidling. Redaktionen er kendt i branchen for sin prisvindende journalistik.

Nu søger Kristeligt Dagblad to barselsvikarer til mediehusets digitale arbejde med henholdsvis sociale medier og med den løbende opdatering af hovedsiden k.dk med tilhørende nyhedsbreve. De to journalistiske stillinger som henholdsvis barselsvikar for redaktøren for sociale medier og som digital redaktionssekretær er til besættelse fra 1. maj 2019 eller snarest derefter.

Vi forventer:
Der er i praksis et stort overlap mellem de to digitale ansvarsområder. Som ansøger forventer vi derfor, at du kan sige ja til følgende:
• Du har en journalistisk uddannelse, gerne med specialisering inden for digital formidling.
• Du er en sprogligt dygtig håndværker.
• Du er god til at tænke i samspil mellem tekst, billede, video og grafik.
• Du har indgående kendskab til sociale medier og forstår, hvad der skal til, for at en artikel bliver spredt.
• Du har erfaring i at arbejde med programmer som Drupal, Saxo og Crowdtangle.
• Du har kendskab til Kristeligt Dagblads journalistik og har lyst til at arbejde med avisens kerneområder.
• Du har mulighed for at arbejde om eftermiddagen og om aftenen to-tre dage om ugen samt hver sjette søndag i en vagtplan.

Vi tilbyder:
Et fuldtidsjob som barselsvikar på en ambitiøs og veldrevet digital redaktion på en avis i vækst. Stemningen blandt avisens medarbejdere er afslappet og uhøjtidelig, men tilgangen til journalistikken er dybt seriøs. Der er højskolesang og fælles morgenmad hver fredag.

Send os:
Ansøgningsfrist er mandag den 18. marts kl. 12.00. Send os din ansøgning på e-mail via ansoegning@k.dk stilet til ansv. chefredaktør Erik Bjerager. Kristeligt Dagblad, Vimmelskaftet 47, 1161 København K.

For oplysninger om stillingen, kontakt udviklingschef Morten Thomsen Højsgaard på 40 17 84 16 / hoejsgaard@k.dk eller digital redaktør Stinne Andreasen på 41 74 18 49 / stinne@k.dk. Tillidsrepræsentant er Britta Søndergaard.

Kristeligt Dagblad er et uafhængigt mediehus, der gennem kvalitetsjournalistik leverer nyheder, baggrund og perspektiv med særligt fokus på tro, etik og eksistens. Månedligt besøger omkring 700.000 forskellige brugere Kristeligt Dagblads digitale univers, som udover k.dk bl.a. også omfatter tjenesterne etik.dk, foredragslisten.dk, kirke.dk, kristendom.dk og religion.dk.


Nyheder

Vanvittigt:

Padlede ud

over vandfald