Spritstiv stjerne buhet ud af 20.000 fans

Amy Winehouse levede søndag aften op til sit blakkede ry, da hun forsøgte at optræde i en kæmpebrandet til en koncert i Beograd.
Amy Winehouse dukkede fuld op til sin første koncert efter at have været på afvænning.
Amy Winehouse dukkede fuld op til sin første koncert efter at have været på afvænning. Foto: Daniel Arnold / Creative Commons Attribution ShareAlike 2.0 / Wikimedia Commons

"They tried to make me go to rehab, but I said no, no, no," synger Amy Winehouse i sangen "Rehab", der tragisk nok er mere aktuel end nogensinde.

Det er ikke mere end to uger siden, hun vendte tilbage efter et afvænningsophold, og det skulle have været hendes comeback-turne. Uden alkohol.

Men til den første koncert i Beograd dukkede Amy Winehouse op på scenen i spritstiv tilstand. Det skriver The Sun.

Den 27-årige sangerinde med den fantastiske soulstemme kunne knapt stå på benene, og hendes optræden var derefter. Derfor blev hun buh'et ud af 20.000 utilfredse fans.

Hun var ellers ædru lige op til koncerten, men så...

"Hun forsvandt under opløbet til koncerten. Da hun kom på scenen, var hun på en anden planet," siger en anonym kilde til The Sun, og gætter på, at Amy har haft et hemmeligt lager.

For som et vigtigt punkt ved de annoncerede 12 comeback-koncerter, har alle hoteller og barer fået strenge ordrer på ikke at sælge alkohol til sangerinden.

Hendes manager har nu taget konsekvensen og aflyst turneens to næste koncerter i Grækenland og Tyrkiet.

Læs mere og se video fra skandalekoncerten på The Suns hjemmeside

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.