Fuld gammelfar sprængte næsten alkometer
Alkometeret kom på overarbejde, da en 62-årig mand blæste tirsdag eftermiddag. Foto: Colourbox
En 62-årig mand fra Brønshøj blev taget to gange af politiet på halvanden time. Anden gang var han tæt på at sprænge promillegrænsen.

Politiet havde svært ved at tro deres egne øjne, da en 62-årig mand blev testet for spirituskørsel anden gang på halvanden time i Korsør.

Klokken 14.57 måtte manden puste i alkometeret, og skalaen var tæt på at blive sprængt, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

"Han pustede i alkometertesten anden gang, og resultatet var så højt, at det var lige før, at alkometeret ikke kunne måle det. Og de går op til en promille på fire, så det var helt ekstremt," siger Anne Dorte Hoppe Søe, kommunikationskonsulent, til Newspaq.

En promille på fire svarer til at tage 20 snaps på en gang. Første gang tog politiet kun en blodprøve, hvor resultatet først kommer senere. Den 62-årige fik derfor lov at gå. Politiet mener derfor, at han må have drukket tæt mellem de tog anholdelser.

"Efter han får taget blodprøven, så bliver han løsladt. Men han har så valgt at køre igen, og formentlig spædet den (branderten, red.) op i mellemtiden," forklarer Anne Dorte Hoppe Søe.

Manden mister nu kørekortet og politiet tog straks nøglerne til bilen.