Spansk præst: Er min endetarm udvidet?

Feriebillede endte med anklager om homoseksualitet og en fyreseddel. Men nu har præsten måske fundet en måde at renset sit navn på.
Hvis ikke hans navn bliver renset, vil den spanske præst Torres rejse til paven for at bevise sin uskyld.
Hvis ikke hans navn bliver renset, vil den spanske præst Torres rejse til paven for at bevise sin uskyld. Foto: www.colourbox.com

En spansk præst, som blev fyret under anklager for at være homoseksuel, har fundet en ukonventionel løsning på problemet.

Præsten, Andrés García Torres, tog et billede af sig selv i omfavnelse med en 28-årig mand, begge i bar overkrop, men det skulle han ikke have gjort, skriver den amerikanske kendisblogger Perez hilton.

Præstens biskop så efterfølgende billedet og fyrede Torres, fordi han mistænkte præsten for at være homoseksuel.

Det benægter Torres imidlertid. Han siger, at billedet var uskyldigt, og det vil han rejse helt til Rom for at bevise over for paven, skriver Hilton.

Hans stærkeste bevis, udover sit ord, er at lade sig underlægge en undersøgelse, der skal vise, om hans endetarm er udvidet.

Men det er ikke godt nok for biskoppen, som kræver, at Torres derudover tager en HIV-test og undergår en psykiatrisk undersøgelse.

De lokale fra Torres' tidligere sogn er oprørte over sagen og har samlet over tusind underskrifter i støtte for præsten.

Kilde: Perezhilton.com

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.