SønderjyskE i vild vending mod Silkeborg

De rødklædte fra Silkeborg så længe ud til at trække det længste strå i kampen mod rivalerne fra syd. Men gæsterne eksploderede til sidst.
Dennis Flinta og i vild jubel efter 1-0 målet. I sidste ende var det gæsterne fra SønderjyskE, der smilede bredest.
Dennis Flinta og i vild jubel efter 1-0 målet. I sidste ende var det gæsterne fra SønderjyskE, der smilede bredest. Foto: Rasmus Flindt Pedersen / POLFOTO

De lyseblå fra SønderjyskE havde taget turen en smule mod nord, hvor de røde fra Silkeborg bød rivalerne fra syd velkommen.

Men efter første halvleg var der nok ikke mange af Sønderjyskes spillere, der følte, at silkeborgenserne var specielt gode værter.

På forhånd var kampen ret åben med Silkeborg som favorit. Den første del af kampen blev da også præget af to jævnbyrdige mandskaber.

Bedst som SønderjyskE troede de kunne gå til pausen med et fint 0-0 resultat, svigtede opdækningen i feltet.

Efter et hjørnespark fik Dennis Flinta opsnappet bolden, som han med et kraftigt spark kunne sende i netmaskerne til 1-0.

Sønderjyske træner Lars Søndergaard har måske talt med store bogstaver i pausen. For i anden halvleg pressede sønderjyderne mere på.

De lyseblå gæster forsøgte sig med offensive indskiftninger af Tommy Bechmann og Daniel Christensen, men selvom gæsterne kom bedre med, så lignede kampen mere og mere et smalt nederlag.

En løs bold havnede hos gæsternes nyindkøb Eyjolfur Hedinsson - islændingen svigtede ikke - 1-1.

Få minutter senere nåede dramaet et vildt højdepunkt, da SønderjyskE blev tilkendt et straffespar, men Henrik Hansen svigtede og kostede dermed sit hold en overraskende sejr.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.