En fjerkræslagter i England har en meget liberal tolkning af, hvad der er god køkkenhygiejne.
Den 28-årige slagter Kamran Ajaib, der leverede kyllingekød til adskillinge restauranter, supermarkeder og kebabsteder, rengjorde blandt andet sine køkkenredskaber ved at tørre dem af i et par underbukser.
Derudover havde han ikke tilladelse til at arbejde med fødevarer, skriver The Mirror.
Den beskidte slagter er nu blevet dømt for at overtræde loven på hele otte områder. Han undgår dog at skulle i fængsel.
Kamran Ajaibs uappetitlige køkkenvaner blev opdaget, ved at en kunde fandt et stykke metaltråd i sin takeaway-kyllingeret.
Om underhylerne, der blev brugt som pudseklude, var nye eller brugte, melder historien ikke noget om.
Du vil modtage en email med et link du skal klikke på, for at verificere din mailadresse. Når du har gjort det, vil du begynde at modtage nyhedsbrevet.
..og din tilmelding blev ikke registeret.
Klik eventuelt her, og prøv igen, eller kontakt os på avisen@avisen.dk. Så hjælper vi dig med at blive tilmeldt.