Skuffet Krohn-Dehli skaber ekstra uro i BIF
Michael Krohn-Dehli er ikke tilfreds med at være blevet forbigået som ny anfører i Brøndby. Foto: Polfoto, (Jens Dresling) / POLFOTO
Fodboldspilleren Michael Krohn-Dehli har svært ved at skjule sin enorme skuffelse over, at han ikke blev ny anfører i Brøndby.

Det er ikke lige frem yderligere uro i rækkerne, som Brøndby-mandskabet har brug for forud for den europæiske skæbnekamp i aften mod østrigske SV Ried, der kommer til Danmark med en 2-0-føring i bagagen.

Men ikke desto mindre er det netop det, der er tilfældet for Vestegns-klubben.

For holdets største profil Michael Krohn-Dehli er ikke tilfreds med, at træner Henrik Jensen ikke gjorde ham til anfører, da en ny skulle vælges, skriver Jyllands-Posten.

Clarence Goodson er nu ny anfører efter Max von Schlebrügge, selv om Michael Krohn-Dehli hidtil har erstattet svenskeren, når han har været ude med skader.

Og Michael Krohn-Dehli lægger ikke skjul på, at han var sikker på, at han skulle overtage anførerbindet.

"Jeg føler, at det var noget, Max von Schlebrügge og jeg havde været fælles om. Han har været meget skadet, og så har jeg taget et stort ansvar for det. Man bliver skuffet, hvis man føler, at noget bliver taget fra én, og jeg føler, at noget er blevet taget fra mig," siger Michael Krohn-Dehli til avisen.

Kilde: Jyllands-Posten