Skuffende opbakning til OBs skæbnekamp
OB fik massiv opbakning, da de kom hjem fra sejren over græske Panathinaikos. Desværre bliver det nok svært at høre fansene skrige i Spanien i aften. Foto: Polfoto, Ole Frederiksen
Tribunerne på El Madrigal får kun en lille hvid-blå plet.

Der bliver en lille flok iført blåt og hvidt, der skal heppe på Odense Boldklub, når den fynske klub møder Villarreal i aftenens skæbnekamp. Kampen kan sikre holdet en adgangsbillet til gruppespillet i Champions League.

"Det ser desværre lidt skidt ud med opbakningen. Vi havde arrangeret en fælles tur til Spanien, men der var tilmelding inden kampen i Odense, hvilket betød, at der ikke var nok tilmeldte," siger kasserer Max Hansen til Fyens.dk.

Enkelte fans tog beslutningen efter 1-0-sejren over Villarreal, men der var det desværre for sent.

"Vi har haft en del efterspørgsler efterfølgende, men det var for sent. Så vi har ikke noget overblik over, hvor mange der tager derned. Mit gæt er dog, at det maks bliver 200 stykker," siger Max Hansen til Fyens.dk.

Heller ikke Max Hansen selv skal til Spanien for at heppe på de odenseanske drenge.

"Jeg skal på Flakhaven og se kampen på storskærm. Vi bakker op om det arrangement, Cityforeningen har arrangeret der, og jeg håber, at det kan blive en rigtig folkefest, når nu vi ikke kan bakke holdet op direkte," siger han til Fyens.dk.

Kampen spilles i aften kl. 20:45.