Skandale-stjerne på steroider
Charlie Sheen er stor tilhænger af steroider og har selv eksperimenteret med de farlige stoffer. Arkiv Foto: Scanpix, AFP, Chris Haston
Charlie Sheen brugte steroider som forberedelse til filmrolle, og han ser ikke noget problem i brugen af det.

Bedst som man troede, at Charlie Sheen ikke kunne fremtrylle flere skandaler, så hiver han endnu en skandaløs historie frem.

Denne gang drejer det sig om, at den fallerede stjerne i et interview med bladet Sports Illustrated indrømmer, at han har taget steroider under forberedelserne til rollen som Rick "Wild Thing" Vaughn i baseball-filmen 'Major League 2' fra 1993.

"Lad os bare sige, at jeg unaturligt forbedrede min præstation en lille smule. Det er den eneste gang, jeg nogensinde har taget steroider. Jeg gjorde det i seks til otte uger, og mit kast gik fra en hastighed på 127 kilometer til 136," siger han interviewet.

Samtidig ser Sheen brugen af præstationsfremmende stoffer som en legal ting i baseball.

"En masse mennesker ser baseball-kampe for at se en bold blive slået 180 meter op i luften. Det kan bare ikke lade sig gøre uden lidt hjælp. Jeg synes, de bør gøre det, og det bør være i orden at have spillere på holdene, der er totalt på steroider," siger Sheen.

Selv stoppede Charlie Sheen sit misbrug af steroider, fordi han følte, at han mistede kontrollen over sit temperament, hvilket gik voldsomt ud over tilfældige mennesker.

Kilde: Sports Illustrated