Skærmen gik i sort i hele landet
Fejlen skulle være rettet inden for få timer, oplyser YouSee, efter at tv-udbyderens kabel-tv gik ned i hele landet tidligere i dag. Foto: Colourbox
En teknisk fejl slukkede kabeltv'et hos millioner af danskere.

YouSee oplevede i formiddags en teknisk fejl på deres hovedstation, som resulterede i, at alle tv-udbyderens kunder mistede tv-signalet.

Det betyder, at 1,2 millioner, eller knap halvdelen af landets husstande, var uden tv-signal i en periode på op til fem minutter, oplyser pressechef Ib Konrad Jensen til Newspaq.

"Det skulle være oppe at køre de fleste steder i landet, men jeg har ikke det fulde overblik over, hvor mange er uden signal lige nu," siger han til Newspaq.

Tv-signalet forsvandt på grund af en strømafbrydelse, og efterhånden som YouSee's computere begynder at køre igen, får alle kunderne deres tv-signal igen. Det burde dog være oppe de fleste steder i landet.

"Det tager simpelthen lidt tid, men inden for nogle timer skulle alle vores systemer være oppe igen," siger Ib Konrad Jensen, som beskriver strømafbrydelsen som et usædvanligt uheld.