Skærmen gik i sort i hele landet

En teknisk fejl slukkede kabeltv'et hos millioner af danskere.
Fejlen skulle være rettet inden for få timer, oplyser YouSee, efter at tv-udbyderens kabel-tv gik ned i hele landet tidligere i dag.
Fejlen skulle være rettet inden for få timer, oplyser YouSee, efter at tv-udbyderens kabel-tv gik ned i hele landet tidligere i dag. Foto: Colourbox

YouSee oplevede i formiddags en teknisk fejl på deres hovedstation, som resulterede i, at alle tv-udbyderens kunder mistede tv-signalet.

Det betyder, at 1,2 millioner, eller knap halvdelen af landets husstande, var uden tv-signal i en periode på op til fem minutter, oplyser pressechef Ib Konrad Jensen til Newspaq.

"Det skulle være oppe at køre de fleste steder i landet, men jeg har ikke det fulde overblik over, hvor mange er uden signal lige nu," siger han til Newspaq.

Tv-signalet forsvandt på grund af en strømafbrydelse, og efterhånden som YouSee's computere begynder at køre igen, får alle kunderne deres tv-signal igen. Det burde dog være oppe de fleste steder i landet.

"Det tager simpelthen lidt tid, men inden for nogle timer skulle alle vores systemer være oppe igen," siger Ib Konrad Jensen, som beskriver strømafbrydelsen som et usædvanligt uheld.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.