Simpsons-stemme debuterer som instruktør
Skuespilleren, der udlåner røst til Apu, Chief Wiggum og den skøre videnskabsmand i TV-serien The Simpsons , skal snart instruere sin første spillefilm.

Hank Azaria, skuespilleren bag Apu, Chief Wiggum med flere i ’The Simpsons’, skal snart instruere sin første film. Det bliver en komedie ved navn ’Outsourced’, om en fabrik der lukker ned og flyttes til Mexico.

To af de ansatte beslutter sig så for at tage over grænsen og få deres job tilbage. Filmen skulle egentlig have været med Vince Vaughn (’Swingers’, ’Dodgeball’) og Owen Wilson (’Starsky & Hutch’, ’The Life Aquatic With Steve Zissou’), men de har bakket ud, så nu skal der findes andre skuespillere med mod på rollerne.

Hank Azaria er en morsom og alsidig mand. Udover at have lagt stemmer til nogle af tegneseriebyen Springfields mest kendte indbyggere har han også haft en tilbagevendende rolle i komedieserien ’Friends’. Her spillede han hippiepigen Phoebes forskerkæreste, der faktisk delte adskillige særpræg med Azarias skøre videnskabsmand i ’The Simpsons’.